Sobre nosaltres

Gestió de patrimonis immobiliaris tant de lloguer com de compra i venda

“Si quieres hacerlo, hazlo ahora,
sino, te arrepentirás”.

Catherine Cook

Agent de la propietat immobiliària, amb núm. Aicat 2835. Perit Judicial núm. 0707. Llicenciat en administració i direcció d’empreses, amb més de vint-i-sis anys d’experiència en el sector immobiliari.

  • GERÈNCIA
  • ADMINISTRACIÓ
  • DEPARTAMENT COMERCIAL
  • COMPRA-VENTA
  • LLOGUERS
  • INVERSIONS

Des del nostre departament immobiliari, la principal dedicació és pels nostres clients, siguin venedors o compradors, focalitzada en la gestió de patrimoni immobiliari tant de lloguer com de compravenda.

Gestionem lloguers i vendes, de particulars, empreses i fons d’inversió. Sempre amb l’objectiu de satisfer els interessos tant dels venedors com dels compradors.

Cercador d'immobles

  • Venda o lloguer?

  • Tipus de vivenda

  • Ubicació

Blockchain: La revolució en mètodes de transacció, de forma lliure, segura i fiable.

“Cuanto más alto estemos situados, más humildes debemos ser”.

Marco Tulio Cicerón

Som un equip independent de finances, seguretat, especialistes tècnics i legislatius, units per les idees del desenvolupament i integració de l’arquitectura del Blockchain.

Utilitzem el concepte d’un banc clàssic, amb la utilitat de les tecnologies més modernes, basades en el Blockchain comercial, que és resistent al descrèdit tècnic, social i econòmic.

Garantim el desenvolupament de sistemes automatitzats i descentralitzats d’emmagatzematge i intercanvi d’informació que garantitzen a la societat el nivell requerit de convivència i seguretat per la realització de les feines personals i professionals.

Amb oficina a Sharjah, als Emirats Arabs Units, tenim com esfera la aplicació espai, de finances, drets, mediació de compra venta de criptomònades, i desenvolupament de startups. Descobreix tot el que cal saber darrere de la tecnologia intel·ligent.

www.sharjah-blockchain.com

Assessorament i gestió de productes financers d'alt rendiment

“Toda frase breve acerca de la economía es intrínsecamente falsa”.

Alfred Marshall

Gestionem la búsqueda de MTN, LTN per a través de bancs europeus, capitalitzar % del valor del seu actiu en programes financers d’alt rendiment econòmic.

MTN
Les MTN ofereixen als inversors una opció entre inversions tradicionalment a curt i llarg termini.
Per aquest motiu, el valor de les propietats està en constant canvi. Per poder oferir als nostres clients les millors propietats, analitzem i controlem les tendències i l’evolució del mercat per a reaccionar ràpidament davant de les seves fluctuacions.

LTN. Lletres de Tresor Nacional. Emissió de Bons del Brasil
Fins a la segona mitad del segle 20, el govern brasiler, va emitir bons públics en varies ocacions, en l’objectiu de recaudar fons per ejecutar i promoure el desenvolupament del pais

KYC
Es lo que realitcen les entitats financeres per identificar les identitats dels clients, en el compliment de les exigències legals com la cuarta directiva europea contra el blanqueig de capital

Et podem ajudar - Globus

Contacta’ns i informa’t sense compromís

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.